Odmala jsem byla fascinována těhotenstvím. U tety jsem si dokola prohlížela obrázky ženy v různých fázích těhotenství ve velké knize o Matce a dítěti. Po fotografické dvoustraně druhé doby porodní mě ale nic dalšího nezajímalo...

Později mě začal zajímat ženský cyklus a v pubertě přišel teprve na řadu sex.

Baví mě erotická pestrost, různé sexuální orientace, přístupy a názory. A nejraději přihlížím boření tabu.

Často poslouchám pořady na rádiu Wave, a když jsem narazila na podcast Zhasni!, musela jsem si hned všechno proklikat a hlavně poslechnout!

Jedná se o devítidílnou sérii o sexu a intimitě mladých lidí. Ač se jedná především o audio projekt, na webu mu nechybí ani stránka vizuální. Základem vizuálu jsou koláže, které mě hrozně baví! Prolínající se barvy, tvary, fotky a ilustrace jsou tak pestré jako je pestrá lidská sexualita. Některé koláže jsou možná až moc explicitní (díl Hřiště a Zápisník pozorovatelky), ale jsem natolik perverzní, že mi to vůbec nevadí.

Autorkou vizuálu je Mariana Dvořáková. Její práce se vymyká svojí neminimalističností, hravým přístupem a odvahou mísit nestejnorodé prvky

Web má čistou grafiku, takže ilustrace krásně vynikají. Když se dostatečně nasosáte vizuálna, můžete uspokojit svoje audio choutky.

Na projektu se podílelo mnoho umělců a každý díl je tedy tak trochu jiný.

Uslyšíte dunění, šustění, vzdychání, cvakání, chrastění,... a do toho upřímné výpovědi mužů a žen.

Rádio Wave prostě boří tabu. Výběrem témat i formou. Díky!

Doprovodná typografie z písma Merlo, Błażej Ostoja Lniski